keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Jumping Maassluis 31.5-2.6.2019

Viime viikonloppuna oltiin kolmen hevosen kanssa kansallisissa kisoissa lähellä Rotterdamia paikassa nimeltä Maassluis.  Kisat kestivät kolmisen päivää, joten hevoset majoittuivat kisapaikalla. Mukana oli Montego, Adventure ja Adinus.


Lähdimme torstaina heti lounaan jälkeen. Ajamista oli reilut kaksi tuntia. Onneksi meidän hepat matkustavat aina niin rauhassa. Perillä hevoset pääsivät karsinoihin ja järjestelimme tavarat paikoilleen tallissa.

Montego teki kolmen päivän ajan erittäin tasaista tulosta saaden yhden pudotuksen jokaiselta päivältä. En voi uskoa sitä samaksi hevoseksi. Viime vuonna tähän aikaan kun aloin ratsastamaan Montegoa, se aloitteli kilpailemista 100cm tasolla ja nyt kilpailemme isoja 120-luokkia ilman mitään ongelmia. Kai voisi sanoa, että Montego on luonnonlahjakkuus.


Adventure lähti mukaan kisoihin Happy Boyn tilalle, joka on nyt pitänyt pientä lomaa. Tarkoitukseni ei ollut ottaa Adventurea ''Aapoa'' mukaan, koska sekin palaili vasta hiljattain ansaitulta kisatauolta. Joten otin sen hyppämään sille erittäin helppoa 120-tasoa. Loma on tehnyt hyvää ja Aapo oli tosi innoissaan tehden hyviä ratoja. Se rakastaa varsinkin monipäiväisiä kisoja, jossa yövytään. Aapo on muuten tulossa myyntiin! Siitä lisää pian!


Adinus hyppäsi 130-135 tasoa joko puhtaasti tai saaden yhden pudotuksen. En ole varmaan koskaan hypännyt niin kyvykkäällä hevosella, mikään korkeus ei ole sille ongelma eikä se ikinä kiellä, vaikka tekisin isommankin virheen. Eipä ole paljoa lisättävää, koska Adinus oli niin hyvä koko viikonlopun ajan!


Kesähelteet ovat saapuneet Hollantiin ja viime sunnuntaina oli yli +30 astetta mittarissa. Hevoset ja tiimi jaksoivat silti hyvin. Tällä viikolla pidetään ansaittu väliviikko kisoista!


Hyvää loppuviikkoa kaikille! 😊

- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti