perjantai 29. maaliskuuta 2019

Ulkokausi alkoi Hollannissa

Meillä jo pitkään kestäneet sateet ja myrskyt ovat onneksi helpottaneet ja ollaan päästy nauttimaan ihanasta keväästä. Tällä viikolla kaikki hepat pääsi rataharjoituksiin Ommeniin ja samassa paikassa kilpailenkin huomenna kansallisia luokkia Adinuksella ja Adventurella. 

Meidän 6v tamma Montego oli mukana rataharjoituksissa muutaman kuukauden kisatauon jälkeen. Tauko on tehnyt hyvää sille, koska se on iso hevonen ja viime aikoina se on kasvanut vielä lisää. Lihakset ovat saaneet siis kehittyä rauhassa tuon loman aikana. Montego hyppäsi mukavan tuntuisen puhtaan radan!

Happy Boy oli kovin innoissaan ja ekan radan se meni puhtaasti. Se ei todellakaan ole kovin helppo ratsastaa ja välillä on vaikea löytää sen kanssa sujuvaa ratarytmiä. Menin vielä 120 luokan ja siinä itse ratsastin tosi huonosti, mutta loppuradasta löydettiin taas parempi rytmi. Ei aina voi mennä hyvin, siksi me treenataankin ja yritetään oppia jatkuvasti lisää!

Adinus oli super hyvä! Se hyppäsi todella hienon radan 130 luokassa saaden yhden alas. Adinus on niin innoissaan keväästä kuten kaikki muutkin orit tuntuu olevan. Sillä on niin hassu luonne, tykkää aina huudella kaikille, mutta ei sinänsä ole orimainen.

Adventure hyppäsi myös 130 luokassa. Se oli vähän jännittynyt, mutta yleensä kun on muutaman kerran päässyt hyppäämään ulkona rataa siitä tulee parempi. Hypyissä Aapo oli kyllä varovainen, eikä ottanut yhtään puomia alas. Lisää vain ratoja alle!
Huomenna tosiaan meidän pojat Adventure ja Adinus pääsevät taas kisoihin. Ilma on ihana tänään. Aurinko paistaa ja on niin kaunista! Toivotan kaikille oikein hyvää viikonloppua ja tsemppiä kisoihin!
- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti