maanantai 11. maaliskuuta 2019

Hallikausi lopuillaan

Alkaako kevät tekemään jo tuloaan Suomeen? Meillä Hollannissa sataa lähes päivittäin ja tuuli on yltynyt kovaksi viime päivinä. Aurinkoa kaivataan, niin pääsisi hepatkin nauttimaan laiduntamisesta. Viime viikolla meillä taisikin olla jo viimeiset hallikisat tältä keväältä. Toki saatetaan joihinkin pikku kisoihin vielä mennä ennen ekoja ulkokisoja.

Adventure ❤

Viime torstaina meillä oli mukana kilpailemassa pojat Adinus ja Adventure molemmat 130-luokassa. Adinus teki hyvän radan saaden kolmoissarjan viimeisen pystyn alas. Muuten se tuntui oikein kivalle, ratsastettavuus oli super ja Adinus hyppäsi hienosti ihan joka hypyn!


Happy Boy (Tinka's Boy)

Adventure oli energinen kuten aina. Sitä ei ainakaan ikä paina, vaikka onkin jo 14-vuotias! Meillä tuli harmittavasti ensimmäinen este alas, muuten se hyppäsi koko radan virheittä ja fiilis oli mukava. Se on niin villi tällä hetkellä, johtuu varmaan siitä kun ei tämän ilman takia oikein pysty tarhata/laiduntaa hevosia ja Adventure tykkäisi olla joka päivä ulkona. Meidän Instagramista (@TEAMCAVALLOGOS) löytyy videota kisoista!

Montego (Mylord Carthago)

Montego on nyt pitänyt muutaman kuukauden lomaa hyppäämisestä ja kisaamisesta. Viime viikolla otimme ekat hypyt lomailun jälkeen ja tuntui ihanalta. Happy Boy on myös saanut pikku huilin ja alamme pikku hiljaa treenaamaan sitä, koska nyt maaliskuun lopussa meillä on ensimmäiset ulkokisat, jonne olisi tarkoitus ottaa kaikki mukaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 😊

- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti