maanantai 6. toukokuuta 2019

Toukokuu

Pari viikkoa sitten nautittiin vielä ihanasta ja kesäisestä ilmasta. Mutta nyt ollaan jouduttu laittamaan hevosille toppaloimet takaisin päälle, sen verran kylmä ilma on ollut. Toivottavasti kesäsäät tulisi nopeasti takaisin!


Viime viikolla meillä ei ollut kisoja ja tällä viikolla ollaan menossa kansallisiin kilpailuihin Zuidwoldeen. Sinne lähtee mukaan Montego 110/120 luokkiin ja Adinus 135 luokkiin.


Montego on kehittynyt todella hyvin ja se on mennyt nyt kaksi kertaa 120-luokan. Kuitenkin vielä vuosi sitten se starttasi vasta elämänsä ensimmäisiä kisoja 90-100 cm tasolla. Montegon pitää vaan saada enemmän kokemusta isommista kisoista ja vaativammista luokista, niin toivottavasti sekin pääsee starttaamaan kansainvälisiin kisoihin tänä kesänä 😁


Tänään maanantaina ratsastin Adinuksen ja Montegon sileällä. Molemmat olivat hyviä ratsastaa, eivätkä edes välittäneet kovasta tuulesta. Keskiviikkona ajattelin ottaa molemmilla hevosilla vähän hyppyjä ennen tulevia kisoja. Adveture sai tänään vapaapäivän ja Happy Boy työskenteli liinassa.


Huomenna illalla järjestetään Drontenin huutokauppa. Ja sitä voi seurata livenä tästä! Ollaan itse menossa katsomaan paikan päälle. Mielestäni siellä on muutama mielenkiintoinen joukossa.


- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti