maanantai 25. marraskuuta 2019

Benefiet Masters Wapserveen 24.11.2019


Eilen sunnuntaina järjestettiin hyväntekeväisyys tapahtuma meidän kotitallilla. Tapahtumassa kerätyt rahat menivät ratsastuskoulu Manege Lelystadille. 


Ratsastuskoulun hevoset ovat kärsineet tappavasta viruksesta (EHV1). Tämä erittäin tarttuva virus voi aiheuttaa hevosille vakavia halvausoireita, jotka johtavat kuolemaan. Ratsastuskoululta on menehtynyt jo useampi hevonen ja tällä hetkellä talli on karanteenissa. Tapahtuman kaikki tuotot lahjoitettiin Manege Lelystadille. 


Kilpailussa oli mukana ratsastamassa 13 ratsukkoa. Ideana oli hypätä kuuden esteen rata ilman virhepisteitä, aloitus korkeus oli n 120-130 cm. Ensimmäisen kierroksen jälkeen jokainen ratsastaja sai päättää minkä radan esteistä he haluavat korottaa. Pudotuksen saatua ratsukko ei päässyt jatkamaan kisassa. Viimeisellä kierroksella (uusinta) esteet olivat noin 150-160 cm korkeita.


Noora hyppäsi kilpailussa Adventurella. Noora suoritti kaikki neljä kierrosta puhtaasti ja pääsi uusintaan. Uusinnassa ratsukko sai muutaman pudotuksen, mutta olemme todella ylpeitä Aaposta. Se yritti parhaansa, eikä epäröinyt ollenkaan näin suurten esteiden ylittämistä. Oli ihanaa huomata, että Aapo oli koko ajan rento ja oma itsensä vaikka koti maneesi näyttikin aivan erilaiselta ja oli täynnä katsojia. Tähän hevoseen voi luottaa aina täysillä! ❤


Hienoa kuinka paljon ihmisiä oli paikalla ja kaikilta löytyi halua auttaa. Tämän tapahtuman avulla saatiin kerättyä yli 15.000 euroa. Estekilpailun voittaja päätti myös lahjoittaa voittorahansa Manege Lelystadille. Jokainen voisi ottaa tästä toiminnasta mallia ja tukea toisiaan!

Aapon ansaittu vapaapäivä
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

- Noora ja Laura -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti