perjantai 18. lokakuuta 2019

17.10 Kilpailut HJC Manege Tolbert

Eilen kävimme kisoissa Happy Boylla ja Adventurella uudessa upeassa juuri valmistuneessa maneesissa Tolbertissa.


Meidän hevoset asuivat ennen Tolbertissa juuri tällä kyseisellä tallilla, jonne on rakennettu nyt tämä uusi maneesi. Oli kyllä ihanaa päästä ratsastamaan näin suurella areenalla ja hyvällä pohjalla. Ehdottomasti minun ja heppojen lemppari kisapaikka Pohjois-Hollannissa!

Happy Boy hyppäsi 120-luokan. Alku radasta meillä oli hieman kontrolli hukassa, mutta neljännen esteen jälkeen Happy alkoi keskittymään ja tuntui kivalta ratsastaa. Se hyppää aina niin hyvin 😍 Vaikka se on pieni hevonen, uskon sen kykyihin täysin! Nyt vaan lisää rutiinia ja kisoja alle. Treeneissä kotona se on alkanut toimimaan tosi hyvin, joten täytyy vaan saada lisää luottamusta myös kisaradoille!

HAPPY BOY

HAPPY BOY

Aapolla menin 130-luokan. Tuloksena erittäin helppo ja kaunis puhdas rata. Eipä ole oikeastaan mitään mitä haluaisin korjata meidän radassa. Aapo on niin rutinoitunut ja tietää tasan mitä tekee! Tuollaista ratsastuksen ja kisaamisen kuuluisi olla - hauskanpitoa! Aapo on myynnissä, mutta vain hyvään kotiin 😉



ADVENTURE

ADVENTURE

Tänään perjantaina vähän kevyempi päivä eilisen kisahepoille. Happy teki töitä liinassa ja Aapo pääsi tarhailemaan. Montegon ratsastin sileällä tehden melko paljon laukka työskentelyä ja kavaletteja. Tyyne tuntui hyvälle.




Mukavaa viikonloppua kaikille! 😀


- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti