torstai 31. tammikuuta 2019

Kevättä odotellessa


Vieläkin täällä mennään talvisissa tunnelmissa. Päätettiin ottaa muutama viikko taukoa kisoista ja treenataan kaikkia hevosia vain kotona.
Pienin ja pippurisin Happy Boy

Ainoastaan 6-vuotias Montego (Mylord Carthago) saa nyt vähän hyppy taukoa, koska se on tehnyt viime aikoina tosi paljon töitä ja kehittynyt huimasti. Se tuli meille edellisenä kesänä ja oli silloin juuri vasta laitettu satulaan. Montego on todella lahjakas hevonen ja meillä on siitä kovat odotukset tulevaisuuteen. Tälle tammalle pitää muistaa antaa paljon aikaa, koska se on aika iso (varmaan jo n. 175) ja tuntuu, että se kasvaa ja vahvistuu vaan koko ajan lisää. Tästä tulee aika varmasti isojen luokkien hevonen tulevaisuudessa! Montegon suku on todella mielenkiintoinen. Se on samasta emästä kuin jalostuori Taloubet Z
Montego ensimmäistä päivää meillä
Toivottavasti tänä vuonna meidän ehkä ''lemppari'' 7-vuotias Happy Boy pääsisi kansainvälisiin kisoihin. Ostimme Happyn kun se oli vasta 2,5-vuotias, joten olemme alusta asti itse tehneet töitä sen kanssa. Ollaan kyllä melko ylpeitä. Se on pienikokoinen, veikataan, että alle 160cm korkea, mutta se ei haittaa Happy Boyta eikä meitä ollenkaan. Voitaisiin kertoa siitä lisää joku päivä omassa postauksessa! :)

Happy Boy viime kesänä
Kivaa loppuviikkoa kaikille!

- Noora & Laura - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti