torstai 28. helmikuuta 2019

Lämmin helmikuu

Ollaan saatu nauttia aivan ihanasta kevät säästä täällä Hollannissa.

Aapo ekaa kertaa tänä vuonna laitumella (ja hei nyt on vasta helmikuu!?!)
Ollaan pystytty pitämään kaikkia hevosia laitumella jo noin parin viikon ajan. Ja tosiaan meillä kaikki hevoset tarhailee/laiduntaa melkein päivittäin. Liian usein kuulee ihmisten sanovan, että täällä Keski-Euroopassa hevoset eivät pääse ollenkaan ulos vapaasti. Toki niitäkin talleja löytyy, mutta meidän tallilla kaikki hevoset ulkoilevat säännöllisesti.

Happy Boy nauttii ihanasta säästä
Muisteltiin tässä, että viime vuonna tähän aikaan mentiin tosi talvisissa fiiliksissä. Muutettiin silloin juuri näihin aikoihin vuosi sitten hevosten kanssa uudelle  tallille (ihan sormet ja varpaat jäässä). 

Noora ja Adinus ekaa kertaa ulkona ratsastamassa
Oltiin tällä viikolla tiistaina kisoissa ja varsinkin Adventure teki todella hyvän radan ja voitti luokkansa! Tänä viikonloppuna ei kisata, vaan treenataan ja hypätään kotona. Kannattaa muuten seurata meitä Instagramissa, päivitellään sinne enemmän video materiaalia kotoa ja kisoista. 
Meidät löytää sieltä @TEAMCAVALLOGOS 😁


Seuraavat kisat on viikon päästä torstaina ja mukaan lähtee Adinus ja Adventure ❤ Kyseessä taitaakin olla kevään viimeiset hallikisat ja sitten pääsemme jo aloittelemaan ulkokautta. Mahtaa olla hepat innoissaan kun otetaan pian ensimmäiset hypyt ulkona.

- Noora & Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti