sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Huhtikuun kuulumisia

Kisatauko vaan jatkuu.. Vielä ei ole varmaa milloin kisat päästään aloittamaan täällä Hollannissa. Ollaan kuitenkin onnellisia, että pääsemme treenaamaan hevosiamme melko normaalisti. 


Adventure on käynyt maanantaisin kouluvalmennuksissa. Alla video meidän työskentelystä tunnilla. Ollaan pyritty samaan Aapo liikkumaan pidempänä ja työskentelemään takaosan päällä. Ollaan menty aika paljon isolla pääty ympyrällä ja tehty siinä avotaivutusta ja pienennetty/suurennettu ympyrää. Itse olen tykännyt tästä harjoituksesta ja olen tehnyt sitä muidenkin hevosteni kanssa. Aapo on käynyt myös noin kerran viikossa maastossa ja se nauttii siitä kovasti.



Happy Boy olisi niin valmis aloittamaan jo kisaamisen. Löysimme sille kuolaimen joka toimii esteillä ja olen tosi tyytyväinen viime valmennuksiin kun kävimme hyppäämässä rataa lähi tallilla. Mentiin rataa n 110 kokoisena ja tämä oli ensimmäinen kerta kun hyppäsin sillä kunnolla sen jännevamman parannuttua. Yhteistyö sujui nyt paremmin kuin edellisen kauden lopussa ennen Happy Boyn loukkaantumista 😇 


Kelvin on hypännyt jo pientä rataa ja menee viikko viikolta paremmin. 
Huomenna maanantaina Kelvin pääsee mukaan treenaamaan eri tallille.

Myös Montegon treenit sujuvat hyvin. Yllä videota 😊 


Kivaa tulevaa viikkoa kaikille! 💛

- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti