maanantai 30. maaliskuuta 2020

Kuvia viime viikolta

Viime viikko on mennyt rauhallisissa merkeissä kotona. Hepat ovat olleet tyytyväisiä ja sää on suosinut, lukuun ottamatta eilisen myrskyä ja tämänpäiväistä vesisadetta. 

Ihana ratsastaa taas ulkona!

Olen valmentautunut normaalisti ja pakko taas hehkuttaa kuinka paljon ollaan menty eteenpäin. Pystyn jo työstämään ihan eri tavalla hevosiani ja jokainen tuntuu niin mukavalta ratsastaa. Tällä viikolla hypätään rataa ulkona joten toivotaan, että ilma pysyisi mukavan aurinkoisena. Olemme myös itse urheilleet hieman pari kertaa viikossa. Se tekee niin hyvää ja on tärkeää pitää omastakin kunnosta huolta! 💪


Tässä erittäin yksinkertainen mutta toimiva harjoitus, mitä teimme Adventuren kanssa viime viikon valmennuksissa. Yritettiin kiinnittää huomiota tasaiseen rytmiin ja siihen, että Aapo olisi avuilla esteiden jälkeen. Onnistuttiin siinä hyvin! 😇

Happy Boyn kanssa ollaan tehty paljon siirtymisiä sileällä ja pyritty saamaan sitä reagoimaan nopeammin jalalle ja työskentelemään takaosan päällä. Se keskittyy nykyään paremmin työntekoon eikä pelleile enää niin paljon.


Happy rakastaa rentoutua solariumissa treenin jälkeen.
Kylmäämme myös sen etujalkoja jääsuojilla useamman kertaa viikossa.


Adventure tykkää käyttää Fenwickin maskia. Se tuntuisi toimivan sillä melko hyvin.

Näitä suitsia käytän hevosillani päivittäin.
Emme käytä ollenkaan alaturparemmejä tällä hetkellä ja se on tuntunut toimivan.
Omenan makuinen kolmipala herkemmille suille.
Trustin kolmipala toimii myös loistavasti suurimmalla osalla hevosista.
Tässä hieman sileän työskentelyä Montegon ja Happyn kanssa. Tuntuu että tästäkin videosta ollaan kehitytty jo huimasti vain reilussa viikossa. Pysykää mahdollisimman paljon kotona. Muistakaa pestä käsiä! Se oikeasti auttaa! 

Ihanaa viikkoa kaikille ja toivottavasti piditte tästä postauksesta ❤

- Noora -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti